Hos SystemGruppen er vi en IT-afdeling for vores kunder. Det betyder at vi varetager IT-support, vi sørger for stabil og sikker drift at IT-systemerne, herunder beskyttelse for udefrakommende angreb og vi rådgiver ledelsen i forbindelse med IT. Ligeledes kan vi levere og supportere cloud hosting og telefoni. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet med en personlig og nærværende service over for vores kunder.

 

Kundeorienteret IT-tekniker

Finder du din glæde i at hjælpe kunder? Er du en dygtig tekniker? Kan du levere en sublim kundeservice? Kan du tilslutte dig og praktisere værdier som ”kundeorienteret service”, ”moral og hæderlighed” og ”ansvar og ejerskab”. Ønsker du at blive en del af en topprofessionel IT-servicevirksomhed, som dagligt betjener stigende antal kunder med IT-support, IT-drift, hosting, IT-sikkerhed og digital omstilling?   Hvis ja, så ville du passe godt ind i SystemGruppens team af serviceteknikere.

Som tekniker i SystemGruppen, indgår du i et team af teknikere og supportere som står for den daglige drift af kundernes IT-løsninger, samt implementering af nye løsninger og kunder.

IT er forretningskritisk for vores kunder og mange af dem har ikke andre IT-folk end os. Hver dag hjælper vi derfor kunderne med drift af deres IT-systemer og vi hjælper IT-brugerne med de problemstiller og IT-mæssige spørgsmål, som de måtte få i løbet af deres arbejdsdag. Vi betjener danske kunder og deres datterselskaber i udlandet. Afhængig af din bopæl vil din base være i vores afdeling i Aalborg eller i Herning.

Vi forventer af dig:
SystemGruppen leverer både hosting, drift, support, telefoni, licenser og udstyr. Derfor er det vigtigt at du kan trives med mange forskellige slags opgaver og kan bevare overblikket, i en til tider hektisk hverdag. Det er vigtigt, at du kan levere kundevenlig og kompetent support. Ligeledes er det afgørende at du kan overholde vores IT-politikker, som er en væsentlig del af vores ISEA 3402 og ISEA 3000 erklæringer.

Herudover forventer vi at du:

 • Er målrettet, fokuseret og brænder for at levere god service til kunderne
 • Er god til kundekontakt og formår at formidle IT til kunder, der ikke har IT som deres primære område
 • Ønsker en arbejdsplads, der bidrager til den personlige og faglige vækst
 • Er god til at tackle dage med forskellige opgaver og tempoer
 • Er en holdspiller, som spiller de andre gode og hjælper de andre
 • Er selvstændig og evner at opsøge ny viden
 • Har erfaring med Windows Server
 • Har erfaring med Microsoft 365
 • Har erfaring med opsætning og fejlsøgning af netværksløsninger
 • Har datateknikker uddannelse eller lignende
 • Minimum 3 års praktisk erfaring

Værdier som skal praktiseres:
SystemGruppen er grundlæggende en servicevirksomhed, hvor det daglige arbejde og betjening af vores kunder er drevet af vores værdier. Værdierne gemmes således ikke væk i et glemt dokument, men er skrevet på vores vægge, og det er afgørende for at kunne betjene vores kunder tilfredsstillende, at vi praktiserer dem i det daglige arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan tilslutte dig og praktisere værdier som: ”Kundeorienteret Service”, ”Moral og Hæderlighed” og ”Ansvar og Ejerskab”. 

Vi tilbyder:
SystemGruppen tilbyder en dynamisk arbejdsplads, med gode kollegaer og en glad, afslappet atmosfære.  

Lønnen er konkurrencedygtig og tilpasset dine kompetencer og erfaring. Hertil kommer pensionsordning, sundhedsforsikring og en kantineordning. SystemGruppens stiller en bærbar PC og mobiltelefon til din rådighed. Der holdes løbende faglige og sociale arrangementer hos SystemGruppen. 

Jobbet indebærer at man dagligt lærer nyt og bliver udfordret. Herudover tilbyder vi mulighed for relevant efteruddannelse med tilhørende certificeringer i de teknologer som vi anvender.

Yderligere informationer:
Hvis du har spørgsmål om jobbet er du meget velkommen til at kontakte teknisk chef Christoffer Klarskov Jakobsen. Christoffer træffes på 24 86 50 34 eller ckj@systemgruppen.dk. Vi vil gerne besætte stillingen snarest muligt. Derfor behandler vi ansøgninger løbende. Tøv ikke med at søge jobbet eller med at ringe til Christoffer.